Menstruatiesponsjes van De Groene Cup

Menstruatiesponsjes van De Groene Cup

Deze zachte sponsjes uit de middellandse zee gebruik je tijdens je menstruatie dan noem je ze ook wel zeespons tampons of menstruatiesponsjes. Je kunt er ook mee vrijen terwijl je ze draagt tijdens je menstruatie! Onaangetast, natuurlijke zeespons met maximale duurzaamheid en absorptie. Ethisch verkregen. 100% Biologisch en herbruikbaar. Menstruatiesponsjes uit het assortiment van De Groene Cup.

Menstruatiesponsjes van De Groene Cup bestellen

Natuurlijke eigenschappen van de intiem sponsjes

Natuurlijk voorkomende enzymen in de zeespons voorkomen dat bacteriën zich voortplanten, en stoppen schimmelgroei. Dit maakt van deze natuurlijke sponzen een toxisch-vrij en hypoallergeen product. De duizenden poriën zorgen voor een hoog absorptievermogen maar ook dat vloeistoffen makkelijk doorspoelen. Dit maakt de natuurlijke spons een schoon en bacterievrij product, ook voor intiem gebruik. Het is een hierdoor een gezonder alternatief voor gewone tampons.

Jouw vaginale gezondheid

Draag de spons niet langer dan nodig is. Het hoog absorberend vermogen kan leiden tot vaginale ongemakken en een verhoogd risico op het Toxic Shock Syndrome (TSS) ook wel bekend als tamponziekte. Je kunt het gebruik van sponsjes ook prima afwisselen met een menstruatiecup. Mocht je een schimmelinfectie of een soa hebben gehad en daarvoor bent behandeld zorg dan dat je start met een nieuwe spons.