Een maandverband plaats je in jouw onderbroek. Het maandverband bestaat uit absorberend materiaal. Het bloed 'valt' uit de vagina op het maandverband en wordt geabsorbeerd.

Het maandverband blijft op zijn plaats door een plakstrip. Sommige producten hebben ook 'vleugels', deze kun je om de rand van je onderbroek vouwen. De vleugels helpen 'doorlekken' voorkomen.

Er zijn diverse merken op de markt. Door te proberen vind je het product dat het beste bij jouw past. Er zijn ook speciale maandverbanden voor strings.

Maandverband bestellen

Ervaringen van andere vrouwen met maandverband

Inlegkruisjes

Een inlegkruisje is een dunne vorm van het klassieke maandverband, dat door vrouwen in de onderbroek gedragen wordt op de dagen waarop men niet, of licht menstrueert. Het inlegkruisje dient om de natuurlijke afscheidingen van de vagina op te vangen.

Libresse Inlegkruisjes Aloe Normal

Libresse Inlegkruisjes Aloe Normal: Superdun maandverband dat goed absorbeert, lekker zit en bevat natuurlijke ingrediŽnten AloŽ Vera en Kamille. Deze natuurlijke ingrediŽnten staan bekend om hun verzorgende werking. Het ultra-zachte bovenlaagje en de perfecte pasvorm geven bovendien veel draagcomfort. Libresse AloŽ Vera & Kamille is ongeparfumeerd.

Een superdun discreet maandverband geschikt voor halverwege de menstruatie. De super absorberende kern neemt vocht razendsnel op en houdt het vast. De speciale anti-lekrandjes helpen zijkantlekkage voorkomen. Daarnaast is Libresse AloŽ Vera & Kamille Invisible Normal Clip maandverband voorzien van SecureFit(TM) en heeft het maandverband een speciale voor- en achterkant. Net als jij. SecureFit(TM) sluit perfect aan en dat helpt doorlekken voorkomen. De vleugels houden het maandverband perfect op zijn plaats. Bestellen

MenstruatieWijzer
info