Easecup

De Easecup biedt je tot 12 uur lang lekvrije en geurloze bescherming tijdens je menstruatie. Met de Easecup kun je zorgeloos sporten, vrijen en de sauna bezoeken. Absorbeert niet en is dus gezonder dan tampons. De Easecup houdt je vagina gezond!

Easecup bestellen bij menstruatiecups.nl

Nog niet overtuigd? Bestel dan een proefpakket EaseCup bij menstruatiecups.nl.

Gezond en hygiënisch alternatief voor maandverband en tampons

Tot 12 uur vrijheid tijdens je menstruatie! De EaseCup is een gezond en hygiënisch alternatief voor maandverband en tampons. De EaseCup is een platte schijfvormige menstruatiecup. En wordt daarom ook wel een menstruatiedisk genoemd. Verder absorbeert De EaseCup niet en vangt alleen je menstruatievloeiing op. Daardoor blijft je vagina gezond! En kunnen vele vaginale ongemakken voorkomen worden.

Past bij een actieve leefstijl

De Easecup biedt je tot 12 uur lang lekvrije en geurloze bescherming. Hierdoor past het concept prima in een actieve leefstijl. Ook is de Easecup tijdens het dragen niet zichtbaar. En wordt daarom ook vaak gebruikt tijdens saunabezoek.

Schoon en hygiënisch vrijen tijdens je menstruatie!

Na het inbrengen van de EaseCup kun je dus gewoon vrijen zonder dat jij of je partner er iets van merken. Ook dat geeft je extra vrijheid.

De positie van de Easecup in de vagina

Je draagt de EaseCup in je vagina; direct voor je baarmoedermond en achter je schaambeen. De Easecup vormt zich naar jouw lichaam. Hierdoor voel je de EaseCup na het inbrengen niet zitten. Kortom veel gemak en vrijheid tijdens je menstruatie.

positie van de EaseCup in de vagina

Het inbrengen en verwijderen

Het inbrengen van deze menstruatiecup is net zo gemakkelijk als het inbrengen van een tampon. Als je er eenmaal aan gewend bent is het inbrengen zelfs erg eenvoudig. In elke verpakking vindt je een duidelijk beschrijving over het inbrengen en verwijderen.

Veilig in gebruik

EaseCups bevatten geen gevaarlijke of giftige stoffen. Deze menstruatiediscs zijn gemaakt van hypoallergeen, latex-vrij, niet irriterend materiaal. Doordat de menstruatievloeiing niet geabsorbeerd wordt is er geen risico voor TSS (tamponziekte). In de afgelopen 10 jaar werden al meer dan 100 miljoen menstruatiediscs (softcups) verkocht. Tot op heden werd nog nooit een verband gelegd metToxic Shock Syndrome (TSS). Bovendien kunnen EaseCups ook helpen bij het voorkomen van diverse andere vaginale ongemakken zoals schimmels, infecties en vaginale droogte.