Gynotex soft-tampons

Gynotex soft-tampons

De Gynotex soft-tampons zijn gesteriliseerd en apart verpakt. Het doel van de tampon is het afsluiten van de baarmoedermond. Hierdoor wordt sex tijdens de menstruatie periode probleemloos. Tevens wordt een bezoek aan sauna en zwembad mogelijk terwijl het een uitkomst is voor zowel de sportieve als de werkende vrouw. Voorwaarde is dat de Gynotex soft-tampon juist is aangebracht.

Gynotex bestellen

Beppy Wet tampons

Beppy Wet is een speciale, frisse draadloze tampon. De tampon biedt extra comfort én past altijd goed, omdat het materiaal van de tampon de vorm van het lichaam aanneemt.

Beppy Wet is veilig en onzichtbaar, daardoor geschikt voor gebruik in de sauna en tijdens het uitgaan. Sporten, zwemmen en vrijen tijdens de menstruatie is met Beppy Wet geen enkel probleem.

Het inbrengen gaat comfortabel, omdat de Beppy Comfort Wet is bevochtigd met Lacta-gel, die tevens de natuurlijke zuurgraad van de vagina ondersteund. Beppy Comfort Wet is gemakkelijk te verwijderen dankzij het handige uitneemgaatje en past altijd goed, omdat het materiaal de vorm van het lichaam aanneemt.

Beppy Wet is ontwikkeld door een vrouwelijke ingenieur in nauwe samenwerking met de Technische Universiteit Delft en de Erasmus Universiteit Rotterdam

Beppy bestellen