De Wellness tampon is zacht en heeft een heel andere vorm dan gewone tampons, een uitneemlusje in plaats van een touwtje. Dankzij haar speciale vorm laat de Wellness tampon zich makkelijk samenvouwen en inbrengen. Ze houdt menstruatie-vocht goed vast. Je voelt niet dat je een Wellness tampon in hebt. In de Wellness tampons zit een beetje Lacta-gel met melkzuur dat zorgt voor de natuurlijke balans in je vagina.
Net als bij gewone tampons mag je de Wellness tampons niet langer dan maximaal 8 uur inhouden. Het kan handig zijn de Wellness tampon in je mobiel te zetten als herinnering. De Wellness tampon geeft je meer vrijheid en nieuwe mogelijkheden. Doen waar je zin in hebt, ook tijdens de menstruatie; dus lekker naar de sauna, naar het strand, comfortabel sporten of vrijen. Dankzij de nieuwe zachte Wellness tampons zonder touwtje, kun dat nu allemaal ongehinderd en veilig doen.

Hoe werkt het?

Dankzij haar speciale vorm laat Beppy zich makkelijk inbrengen. Meerdere onderzoeken van dermatologische en klinische aard bewijzen, dat Beppy geen irritatie veroorzaakt en veilig kan worden gebruikt. De tampon is ergonomisch zo goed gemaakt, dat je niet merkt dat je er eentje in hebt. Zorg er daarom voor, dat je Beppy nooit langer dan maximaal 8 uur inhoudt.
Het inbrengen gaat comfortabel, omdat de Beppy Comfort is bevochtigd met Lacta-gel, gezond melkzuur dat het natuurlijk evenwicht in de vagina in balans houdt.

Beppy tampon inbrengen:

Beppy tampon verwijderen:

Gebruiksadvies

Lees voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzing.

Bestellen

MenstruatieWijzer
info